2 Haziran 2018 Cumartesi

TUVALET ARAMAYA SON!


Bir yerlere gitmek, artık eskisinden çok daha kolay. Akıllı telefonlarımızda bulunan navigasyon uygulamaları vasıtasıyla hiç kimseye soru sormadan, istediğimiz yere çok kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz.  Lakin bu uygulamalar aracılığı ile gidemediğimiz bir yer var, o da tuvaletler.  Türk bir geliştirici tarafından hazırlanan Tuvalet Bulucu uygulaması, tam olarak bu amaca hizmet ediyor. Uygulama, cihazınızın konum bilgisini kullanarak bölgenizdeki en yakın tuvaletleri gösteriyor.  En yakın tuvaleti ve yakındaki tuvaletlerin puanlarını görüntüleyebildiğiniz uygulamada, aynı zamanda gittiğiniz tuvaletlere yıldız verebiliyorsunuz.  Kullanıcıların görüşlerine göre listelenen tuvaletler kötüden iyiye, kırmızıdan yeşile renk ile belirtiliyor.

Henüz çıkalı çok kısa bir süre olan uygulama, şimdilik sadece Android işletim sisteminde bulunuyor. Uygulamayı, Google Play Store üzerinden “Tuvalet Bulucu” yazarak bulabilir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.








Kaynak: shiftdelete.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dünyanın İlk Katlanabilir Telefonu

Herkes katlanabilir telefon için Samsung ve Huawei firmalarını beklerken FlexPai Soft isimli firma kendi adını verdiği FlexPai isimli tel...